Ympäristö uutisia

Ympäristön tilan heikkeneminen siellä missä ihmisen toiminta sitä muuttaa

Aarre tai löytö

Jos olet löytänyt jotain ja haluat toimia itsenäisesti, selvitä tarkasti kaikki mahdolliset asiakirjat valtauksesta, löydön iästä, kuuluuko aarre tai löytö valtiolle ja haluatko aarteen lunastettavaksi vai lahjoittaa sen. Tärkeintähän se on, että saisit pitää Kaiken itselläsi. Käytä apunasi ratkaisua©.
Lisätietoja osoitteesta www.osy-rakentajat.com tai sähköpostitse info at osy-rakentajat.com saat vastineeksi paljon apua miten menettelet löydön jälkeen.

Olemme huolissamme ympäristömme tilasta sen nopeista muutosilmiöistä ja tarvitsemme tukea ja rahoitusta kehittäessämme uusia ideoita vähentämään kasvihuonekaasuja ja palauttamaan ympäristön tilan kohti sen alkuperäistä, uniikkia tilaansa. Jos löydämme tämän keinon palkitsemme Teidät. Luvassa on 19 miljoonan dollarin (19 million dollars, 19 000 000 $$) palkinto uuden parhaimman idean keksijälle ja toteuttajalle. Lähde: abuse@americanbank.com (Lisää tietoa osoitteessa ymparisto.wordpress.com).

idea.jpg on suunnittelua ja ideointia ympäristön puolesta. Haluamme panostaa ympäristömyönteisten kuluttajatuotteiden tekniikkaan kuten sähkötoimisten etsintälaitteistojen ja pienoissukellusveneiden rakentamiseen. Erikoisalamme on syvänmeren tutkimus. Avainsanamme on ympäristönsuojelu, elinkaaritarkastelu, ekotehokkuus, ympäristölainsäädännön tuntemus ja ympäristöyrittäjyyden tukeminen.

Mainokset

helmikuu 22, 2007 - Posted by | löydöt

1 kommentti »

  1. Itse tekisin järjestelmän, joka käyttäisi generaattoria vesivoiman tavoin, vaikkapa alipaineella kalliossa ns. diffuusiotekniikalla, jossa kuuma öljy olisi yhtenä tekijänä, ja hiilidioksidia palautettaisiin öljyn mukana takaisin maaperään, josta maaöljy on otettukin. Tämä muodostuisi ilmastonmuutoksen pelastajaksi ja pysäyttäjäksi. Öljyn mukaan voidaan diffusioida kaikenlaiset kaasut, joiden syttymislämpötila on yli 300 astetta. Siis varmuudella kaikki kasvihuonekaasut, radon ja muut jalokaasut. Tuulivoima toimisi vaakatuulen lakattuakin pystysuorissa tuulitunneleissa, joiden voimanlähteenä olisi kalliossa sijaitsevat diffuusiovoimalat (poislukien polttokennot).

    kommentti Kirjoittanut Hannu Vilponen | helmikuu 3, 2008 | Vastaus


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: